Zoeken
  • Contributor

Van A naar B

Bijgewerkt: 9 jan 2020

NL: Waarom Bierbarry? ‘’Ik was altijd al een bierliefhebber maar ik ontdekte de passie voor het ontdekken van nieuwe bieren een paar jaar geleden toen brouwerijen van over de wereld begonnen met het introduceren van Funky en innovatieve smaken. Speciaalbier begint langzaamaan terrein terug te winnen waar wijn lang de boventoon voerde. Speciaalbier is weer hip en de community die niet langer bekende A merken willen drinken groeit stellig’’, zegt Rogier de Wit de Eigenaar van Bierbarry&Kitchen de nieuwe Hotspot in het centrum van Den Haag.
Rogier’s reis binnen de biercommunity begon pas echt toen hij in 2017 Anna’s bar opende met 24 bieren op tap en 40 op fles. Binnen een jaar had Rogier en zijn crew een grote schare vaste fans die de zorgvuldig gekozen bieren te gek vonden. Op het moment dat er behoefte was aan een grotere ruimte met eigen terras begon zijn echte Van A naar Beter, Oftewel van Anna’s bar naar Bierbarry&Kitchen.
Wat is de visie van Bierbarry&Kitchen? Rogier antwoordt; ‘’Breng meer van de bierliefde samen met heerlijk eten voor iedereen die van kwaliteit houdt en op zoek is naar nieuwe smaken”. Er is bier voor iedereen die van licht tot zwaar bier drinkt en natuurlijk zitten er genoeg pareltjes en verrassingen tussen. Daarnaast kent het menu 3 belangrijke stromingen namelijk; Vis, vlees en vegan dit om iedereen te kunnen bedienen. Tot slot heeft Bierbarry nog een selectie wijnen en gin tonic waarbij het water je in de mond loopt.

Wat ligt er nog meer in het verschiet bij Bierbarry&Kitchen: Als eerste zorgen we er voor dat iedereen bekend raakt met de nieuwe locatie en naam zodat we weer eenzelfde schare trouwe fans hebben! Daarnaast zijn we alweer druk bezig met het plannen van nieuwe biertastings deze keer in combinatie met bijpassend menu. En zijn we druk bezig om alles klaar te maken om grote groepen voor bedrijven te kunnen ontvangen. ENN hebben we natuurlijk nog een aantal verrassingen in petto!


Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsletter of volg ons op onze sociale media!


EG: Look OUR STORY link English version.

13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven